4 feb 2021, 19:49

Честно казано 

  Poesía » De amor
583 1 3

Така ми е добре.Самотна Самодива.

Не искам да ми носиш капчици роса.

Не си ми нужен да тичам по тревата диво. 

Не чакам топло рамо. Искам свобода.

 

На Куковото лято ще те сгрея

с прегръдка мила и добра.

От дъното излизам и... пази се!

Сега съм кална, чорлава и зла.

 

© Силва Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??