10 oct 2015, 20:33

Четиристишие 

  Poesía » Filosófica
568 0 0

 

Не ни променя броят на годините

и опитът в живота – също,

промяна истинска настъпва,

защото всичко в този свят се връща!

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??