***
Руши се светът ми - красивият,
срутват се мигове и кумири.
Няма и помен от минало
и невидими вече са дирите.
***
Хранилище за спомени -
това съм вече.
Защо ли искам
да играя Жулиета...
© Иванка Гичева Todos los derechos reservados