29 abr 2008, 21:11

Четиристишия 4 

  Poesía
525 0 8
* * *

Ти не си този, когото съм искала,
нито другия - дето сънувах.
Пихме, пяхме, платихме си.
Между другото се целунахме.


* * *

Оглупях от предчувствия,
побелях от емоции, уморих се от рани...
Стига ми толкова!
Продължавам нататък...


* * *

Нощта оглася песен на щурец,
а аз пилея скъпи мигове.
Забравила съм, а се бях зарекла
да си купя щурец на изплащане...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??