Днес е четвъртък.
Рано вечерта е.
Току-що дъждът спря.
Реших да се разходя из парка,
да усетя свежия въздух
и мириса на жълто-оранжевите листа.
Винаги съм знаела,
че среднощните разходки крият чудеса.
Дълбоки мисли нахлуват в теб
и неканени,
но дългочакани гости се появяват.
Днес е четвъртък.
Късно вечерта е.
Току-що усетих капки дъжд върху лицето си.
Зная, че среднощните разходки крият чудеса.
Вдигнах главата си високо,
за да усетя дъжда по мен,
а на хоризонта на очите ми
стоеше ти пред мен.
Неканен,
но дългочакан гостенин пред мен е спрял.
© Николета Карпузова Todos los derechos reservados