20.11.2019 г., 23:17 ч.

Четвъртък е 

  Поезия » Любовна
302 0 0

Днес е четвъртък.

Рано вечерта е.

Току-що дъждът спря.

Реших да се разходя из парка,

да усетя свежия въздух

и мириса на жълто-оранжевите листа.

Винаги съм знаела,

че среднощните разходки крият чудеса.

Дълбоки мисли нахлуват в теб

и неканени,

но дългочакани гости се появяват.

 

Днес е четвъртък.

Късно вечерта е.

Току-що усетих капки дъжд върху лицето си.

Зная, че среднощните разходки крият чудеса.

Вдигнах главата си високо, 

за да усетя дъжда по мен,

а на хоризонта на очите ми

стоеше ти пред мен.

Неканен, 

но дългочакан гостенин пред мен е спрял.

© Николета Карпузова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??