(На Александър)
Мое малко момче, мое чудо голямо,
мое мъничко чувство за вечност,
моето щастие да бъда твоята майка,
моята сбъдната голяма човечност.
Имай смелост да сбъдваш ти себе си,
имай плам, имай страст, имай вяра.
Накъде ще полетят днес мечтите ти,
ще разбереш след първата крачка.
Имай сила да защитаваш устоите си,
имай чувство за чиста увереност.
Не забравяй да даваш добро, чуваш ли,
не прекрачвай своя усет за истинност.
Имай дръзки копнежи, любопитство.
Имай шарени приказни спомени.
Не изтривай смеха от своето детство,
не скланяй глава от неуспешните полети.
Имай ключ за любов, обич и доверие.
Имай искрени думи към всички.
Не забравяй, че винаги когато си себе си,
ще можеш да сбъдваш спокойно мечти.
Мое малко момче, мое чудо голямо,
мое мъничко чувство за вечност.
Мое шумно и шарено щастие разпиляно,
успех по пътя на твоята човечност!
© Тя Todos los derechos reservados