Човекът ковач*
Часовете - стрелка по корпуса - бързи
Секундите бавни.
Човекът - ограничение бюрократично
забит в черно огледало.
Онождане неемоционално.
Рождение греховно.
Вяра в свобода хартиена
от Юда подписана.
Човек - новият Бог.
Учител на своя роб (робот).
*Homo faber - е латински израз, създаден по подобие на Homo sapiens. Тук се използва в смисъл на
„Модерният човек“.
© Екрем Али Todos los derechos reservados