4 abr 2013, 9:27

Човек за обич е роден... 

  Poesía » Otra
576 0 4

Човек за обич е роден
и тази обич да раздава,
чак до последния си ден
той любовта да претворява,

превръщайки я в тишина,
или в случайна, топла дума,
във влюбен поглед на жена,
неразгадаем и безшумен.

В една единствена звезда,
за сто звезди която свети,
във вятър, в облаци, в листа,
във атоми и във планети.

Човек за обич е роден
и в обич трябва да си иде,
а там, оттатък, някой ден
и ние може да го видим...

© Ивайло Цанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??