3 ene 2010, 0:06

Човекът от задната врата... 

  Poesía » Civil
590 0 3

Аз съм човекът от задната врата,
слушам фолк и пия сега,
живея и умирам в калта,
аз съм човекът от задната врата.

Аз живея, за да имам,
аз живея, за да кимам,
с душа на сърна и обноски на свиня,
аз съм човекът от задната врата.

Аз съм човекът от задната врата,
плащам своя данък и мия своята кола,
аз съм беден и не харесвам това,
аз съм човекът от задната врата.

Навънка мръсотия, вкъщи чистота,
търпя всичко, но не понасям това,
обичам себе си, но мразя света,
аз съм човекът от задната врата.

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??