9 feb 2007, 16:40

ЧРД 

  Poesía
1730 1 2
Да е честит този ден!
Твоят ден - рожден!
Бъди все тъй красива!
Нека всеки ден животът те дарява с малка радост
и да те прави безкрайно щастлива!
Бъди благословена с вечна младост!
Желая ти безброй сбъднати мечти!
В очите ти да блестят само радостни сълзи!
Нека си обградена с безкрайна и истинска любов
и с приятели добри!
Усмивката да грее вечно на лицето!
С любов да е обградено сърцето!
И нека любовта бъде винаги и завинаги твоя спътница!

19.11.2006

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??