9 jul 2007, 9:51

ЧРД (Гурбет) 

  Poesía
770 0 2

За много години, Маги!
Честит Рожден Ден!

Вървя без път.
Целувам пръст.
Песни пея. Колкото мога.

Със среден ръст.
Не раждам мъст.
Сея радост, не тревога.

И две ръце.
Не спи сърце.
Усилни, дните ми белеят.

По Нов завет.
Със теб, навред.
Любя, Тача и Милея.

10 Февруари 2003, Ломбо Есте

© Симеон Дончев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??