10 oct 2024, 20:35

Чу ли сърцето си? 

  Poesía
115 0 2

Чу ли сърцето си

зад мислите скрито?

Чу ли сърцето си?

То пак те пита:

 

" Нов път избра ли?

Чужд ти е старият?

С изгрева тръгна ли?

Мечтите догарят..."

 

Чу ли сърцето си?

Шепне:" Обичай!"

Път без сърце 

на бездна прилича!

© Флориана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Дейна!
  • Сърцето никога не лъже, хубаво е да се вслушваме е неговия шепот.
    Поздравления, хареса ми!
Propuestas
: ??:??