Чу ли сърцето си
зад мислите скрито?
Чу ли сърцето си?
То пак те пита:
" Нов път избра ли?
Чужд ти е старият?
С изгрева тръгна ли?
Мечтите догарят..."
Чу ли сърцето си?
Шепне:" Обичай!"
Път без сърце
на бездна прилича!
© Флориана All rights reserved.