3 ene 2014, 10:12

Чудатост 

  Poesía
486 0 2

Искам еуфория и свежест,
от баналности се уморих.
Стените носят само тежест,
с лекота звездите утроих.

Ще живея в моята чудатост,
различието като бижу подхожда.
Чистата любов е святост -
всички сили превъзхожда.

© Нели Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??