3.01.2014 г., 10:12 ч.

Чудатост 

  Поезия
483 0 2

Искам еуфория и свежест,
от баналности се уморих.
Стените носят само тежест,
с лекота звездите утроих.

Ще живея в моята чудатост,
различието като бижу подхожда.
Чистата любов е святост -
всички сили превъзхожда.

© Нели Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??