26 dic 2015, 20:22

Чудеса 

  Poesía » Filosófica
311 0 0

На КОЛЕДА се случват чудеса!
И всеки е за ближния подарък!
И от Светѝте БÒЖИ небеса
струѝ навред светлѝк – копнежноярък!

 

И ражда се отново СВРЪХДОБРО! -
Блестѝ, сияе, жàри, лъчезàри! -
Отправени към НЕГО са безброй
очѝ, сърца, съдби и… дишат вяра!

 

И здраве пожелава си светът,
живот, любов и щастия нетленни!

 

..........................................................................

 

Кадят се всяко същество и кът,
от РОЖБА КОЛЕДНА благословени!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??