Как искам да няма действия
на утвърждаване и воля,
да е творческо спокойствие
във всички хора без роли!
Дето в природа съвършена
сега живее красотата -
няма проблеми нерешени,
на почит е тишината.
Само със същностна промяна,
без активност или суета,
идва чудото невидяно -
Човекът да спаси света...
© Айдън Софуев Todos los derechos reservados
във всички хора без роли! "