23 сент. 2016 г., 17:27

Чудо 

  Поэзия » Философская
466 1 1

 

Как искам да няма действия 

на утвърждаване и воля, 

да е творческо спокойствие 

във всички хора без роли! 

 

Дето в природа съвършена 

сега живее красотата -

няма проблеми нерешени, 

на почит е тишината. 

 

Само със същностна промяна, 

без активност или суета, 

идва чудото невидяно -

Човекът да спаси света... 

 

 

© Айдън Софуев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??