Всеки ден в нета
виждам случки разни.
Тук започва веселбата
на игра с думи празни.
Виждаш го добро човече,
ама тука друго - блесва.
То било си - дяволско отроче,
думи тъй реди ги... шашва.
Бре, каква тя стана?
Ужким хора са били,
а номера маймунски
ежедневно си въртяли.
Явно някак не разбирам
тази нетна мода нова.
Бавно, но вече осъзнавам,
че така в живота става.
Я по-добре излез навън.
Погледни приятели в очите,
верността и любовта върнете,
истински думи си кажете.
© Елена Todos los derechos reservados
Усмихна ме!