21 abr 2009, 0:11

Чужденец 

  Poesía » De amor
458 0 0

Потъвам сам из улиците пусти -

вървя в една безкрайна, тъмна нощ...

Но пак усещам твоя глас и устни

във този град далечен, чужд и лош...

 

 

И в мене огънят мъждука тайно -

в душата ми е странен гост.

Настига ме по пътища незнайни -

и наш е той невидим мост...

 

 

06.09.2008г.

© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??