30 dic 2012, 17:24

Чужди Светове! 

  Poesía
428 0 3

Апокалипсис в 

нашите души

с бясна сила

се разруши.


Злоба и гняв

любовта в

семейството

уби.


Война между

светове

различни се

появи.

 

Стари и млади

с оръжие на уста

се спречкаха в

нощта.

 

И се оставиха на

злото да ги поведе

към пропастта!

© Надя Донкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??