Апокалипсис в
нашите души
с бясна сила
се разруши.
Злоба и гняв
любовта в
семейството
уби.
Война между
светове
различни се
появи.
Стари и млади
с оръжие на уста
се спречкаха в
нощта.
И се оставиха на
злото да ги поведе
към пропастта!
© Надя Донкова All rights reserved.