22 mar 2007, 14:21

Чуйте ме, хора 

  Poesía
1109 1 15

Хора, чуйте ме!!!
Дете ще се ражда!
Едно първо, желано дете!

Хора, чуйте ме!!!
Баба ще ставам!
Моето внуче на път е сега!

Хора, чуйте ме!!!
Слънце изгрява!
Щъркел чука на мойта врата!

Хора, чуйте ме!!!
Акъла си губя!
Думи нямам да пиша, защо?

Хора, чуйте ме!!!
Аз не съм луда!
Аз съм просто щастлива сега!

Хора, чуйте ме!!!
Спрете ме, моля ви!
Без глас останах за да крещя!

Хора, чуйте ме!!!
Аз съм щастлива!
Най-щастливата баба в света!

© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??