Mar 22, 2007, 2:21 PM

Чуйте ме, хора 

  Poetry
1110 1 15

Хора, чуйте ме!!!
Дете ще се ражда!
Едно първо, желано дете!

Хора, чуйте ме!!!
Баба ще ставам!
Моето внуче на път е сега!

Хора, чуйте ме!!!
Слънце изгрява!
Щъркел чука на мойта врата!

Хора, чуйте ме!!!
Акъла си губя!
Думи нямам да пиша, защо?

Хора, чуйте ме!!!
Аз не съм луда!
Аз съм просто щастлива сега!

Хора, чуйте ме!!!
Спрете ме, моля ви!
Без глас останах за да крещя!

Хора, чуйте ме!!!
Аз съм щастлива!
Най-щастливата баба в света!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??