11 jun 2017, 19:54

Чуства 

  Poesía » Filosófica
331 0 2

                                                     Чуства

 

Пилея  чувствата си всеки ден,

не ги крия, раздавам ги, те са част от мен.

Бушуват, разпокъсват ме, а съм обикновен,

понякога скромен и много директен.

Боря се в мен лоши и добри,

чувства силни, чувства искрени.

Понякога съм щастлив, но повечето боли,

но това е Животът, случва се, нали.

Най-хубавото чувство е Любовта,

изпитвал съм го, чакам го сега.

Едно прекрасно усещане, една красота,

една тръпка, усещане за близост и за топлота.

Живее то в сърцето ми от някога,

то търси Жената, нейната красота.

Не само външната, а духовната ѝ чистота!

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??