Самота, тъга и любовта са чувства силни и свързани,
завладяват душите на хората по света, както три сестри силно обвързани.
Човек самотен е, но друг среща, в очите им проблясва искра.
Протегната ръка, ръка посреща и искрата пламва в буен огън веднага,
стопил в сърцата им леда, тоз красив огън е огънят на Любовта.
Мъж и жена вървят прегърнати, усмихнати сега и вярват,
че ще са неразделни – СЪДБА, но има лоши чувства ЗЛОБАТА и ЗАВИСТТА,
спотайват се в душата човешка от другата страна.
Зли хора завидяха на младите, на Любовта,
попречиха им на щастието сега, при тях появиха се ТЪГА и САМОТА.
За да спасят Любовта, нужна е БОРБА.
СМЕЛОСТ, НАДЕЖДА и ВЯРА се сплотиха. Те заедно се обединиха.
От лошите чувства Любовта освободиха.
И грейна усмивка и радост в очите и вече ги няма там сълзите.
Протегната ръка, ръка посрещна, а пръстите се вплетоха сами ЗАВИНАГИ!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados