10 feb 2018, 23:58

Чувства 

  Poesía » Verso libre
773 1 2

Омразата е да мразиш някого силно,

обич е да обичаш някого силно,

тъга е да плачеш за любими човек,

гняв е да си сърдит на някого.

 

Всичко това са само чувства,

както стола, масата, шкафа,

и други са само предмети.

 

Но това не е от значение, 

важното е когато си,

ядосан да има няккои  до теб.

когато си тъжен да има,

кои да те успокои.

 

Когато обичаш да има кого,

в този свят всичко е от значение,

важното е да живеем на макс.

© Хриси Миланова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??