14 nov 2009, 12:07

Чувства на екс 

  Poesía » De amor
684 0 1

 

Сипах си мислите крилати във чаша,

за теб са всичките – изпий ги на екс.

 

Ти май не очакваше, а дълбоко в душата

се кипрят чувствата и ме измъчват до днес.

 

Все очаквам деня най-капризен,

когато ще погледнеш усмихнатите ми очи.

 

Сънят ми окапва, от сълзи пронизан е...

Преглъщам и в устните горчи ли, горчи...

 

Банално-красиво, инак не мога

да се отърся от всички тези мечти.

 

Наивна е вярата,  че щом си избягал,

ще престана да те желая, нали?

 

Правя опит всеки миг да забравя,

тази илюзия да разбия на прах,

 

тя поне  ми диктува в поезия,

друго не искам - само да пиша.

 

Това е що съм призвана в жестокия свят!

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиви са чувствата, красив е и стиха!
    Изпий ги на екс!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??