28 jun 2010, 12:04

Цигулката 

  Poesía » De amor
813 0 2

Цигулката пронизва тъмнината -
някой с лъка гърлото ù реже.
И от неизсвирените ù сонати
изплита мрежа от копнежи.

© Цветелина Бояджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??