Cлед смъртта ми®
На гроба ми цветя недей да носиш,
затворени завинаги са моите очи!
Не мога красотата им да видя,
защо не го направи ти преди!?
На гроба ми ти свещ недей да палиш,
студена съм и няма да усетя топлина!
Ти можеше, преди смъртта, да сгрееш
с любовта си моята душа!
На гроба ми сълзи недей пролива,
не можеш да изкупиш своя грях!
Ти милост нямаше, а аз бях жива -
бях жива, но сега съм прах!!!
© Мариана Todos los derechos reservados