8 nov 2017, 17:45

Cold sun 

  Poesía
1185 7 5

Устните ме болят
от студеното слънце в очите ти,
още малко назад
и ще започна да ти говоря на Вие.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??