намерих старото си банджо
и шапката с пера
изтърканите джинси на тавана
изтрих праха от старата китара
и сякаш на шега
реших да те поканя
да си посвирим (ей така за кеф)
да пушиме лула и да се смеем
като във стари времена
когато слушах Кеш
и Уили Нелсън
и си мечтаех за езда сред прерии
препусках вчера после спрях
обяздил облаци от прах
пред райската врата застанах гол
( по дяволите този рокендрол )
ела да си посвирим от сърце
събудих се с пресъхнало лице
сънят ми избледнял се сви във кратки,
режисирани несръчно епизоди,
монтирани в калта на мислите
когато няма те - измислям те
и продължавам да мечтая
© Иван Todos los derechos reservados