Jun 18, 2007, 10:00 AM

Country 

  Poetry
512 0 5
 

намерих старото си банджо

и шапката с пера

изтърканите джинси на тавана

изтрих праха от старата китара

и сякаш на шега

реших да те поканя

да си посвирим (ей така за кеф)

да пушиме лула и да се смеем

като във стари времена

когато слушах Кеш

и Уили Нелсън

и си мечтаех за езда сред прерии


препусках вчера после спрях

обяздил облаци от прах

пред райската врата застанах гол

( по дяволите този рокендрол )

ела да си посвирим от сърце


събудих се с пресъхнало лице

сънят ми избледнял се сви във кратки,

режисирани несръчно епизоди,

монтирани в калта на мислите

когато няма те - измислям те

и продължавам да мечтая

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??