22 jul 2011, 19:34

Цвете 

  Poesía » Otra
642 0 4

В любовта, казват, единият бил цвете,
другият - умел градинар.
Виртуозно оплевих най-гадната троскот.
Време е да стана бунтар.

Ще полегна в тревата, почти до пръстта.
Ще вкореня във вода ръцете.
И впила поглед в щастливи слънца,
ще видя ставам ли още за цвете.

© Димитрия Чакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??