10 ene 2009, 8:34

Цвете, откъснато от Рая 

  Poesía » De amor
846 0 1
 "Цвете откъснато от Рая"

 Цвете си откъснато от Рая
 и с моите длани аз тепърва ще те опозная.
 Туптиш със мен в еднакъв ритъм.
 Кажи от теб какво друго аз ще може да поискам?...
 
 Със своето сияние ме покори
 и с аромата си неземен превземи.
 Желанията и мислите ми в плен хвани,
 и с любовта си чиста ти ги украси.
 
 А когато искаш си тръгни,
 ще те изпратя докъдето кажеш ти.
 Обратно в Рая се върни,
 но моля те и мен със себе си вземи.
 
  дата: 10 юли 2007 година.

© Димитър Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Цвете... тупти? ... върви? ... превземи? май ни се разминават понятията за растения.
Propuestas
: ??:??