12 abr 2020, 17:15  

Цветница 

  Poesía » De amor
522 0 0

Днес е празник на цветята,

няма облаци, слънцето сияе

и сал един цвят ми е мечтата,

едно цвете, що хубаво ухае.

 

Туй цвете си ти, любима,

пред прекрасен храм,

свърши вече злата зима,

по-красива аз не знам.

 

Ти си роза нежна

и унасяш ме в сладък блян,

в нирвана безметежна

сред пристан дългомечтан.

 

 

 

Честит празник!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??