25 feb 2014, 22:20

Цветно 

  Poesía » Otra
436 0 14


                                            ЦВЕТНО

 

                                           Свършиха на Зимата

                                           всички бели гримове.

                                           Поднасят на площада

                                           цветя зелени мимове...

                                           Но плисва топъл дъжд

                                           и цветното разтича.

                                           Усмихната и мокра

                                           държа едно кокиче...

 

 

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??