1 jul 2010, 12:29

Цветно 

  Poesía
542 0 0

Цветно

 

Тъмни мисли имам във главата.

Някой да ги вземе да ги скрие

в някой тъмен шкаф! Да ги покрие

с някой тъмен плат!

                                 Оттук нататък

само светли мисли да откривам

вътре в мен. И само да умея

светли длани само с тях да слея,

да се будя с тях, и да заспивам

пак със тях.

                    Но в този миг конкретно

в низ от тъмно-светли псевдо-мисли,

подозирам малко ми се иска

да измисля нещо малко цветно!

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??