26 nov 2008, 22:56

Цветове. 

  Poesía » Otra
484 0 3

В бяло ме искаш,
но аз съм греха!
Невинност не нося -
горя с любовта!
Зелено, напомняш ми,
с пролетен дъх е.
Отново усмихваш ме -
тайнствена тръпка.
Синьо предлагаш -
небесния цвят.
Той е студен,
аз - горещият ад!
Лилаво ми сочиш?
Да, знам за страстта -
смехът ми излива се,
от какво те е страх?
Какво като сочат
и говорят на глас,
че цветът е порочен -
Червено съм Аз!

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??