31 ago 2007, 17:36

Цветя 

  Poesía
589 0 0





                 Цветя!...Много цветя!
                    Красиви!
                       Нежни!
                          И крехки!
                             И топли!
                    Милион цветове!
                          Красота!
                   В безкрая на дните-
                                                      цветя!
                  Крехки,но силни!
                   Оцелели след вятър и бури!
                       И все по-красиви!
                           И силни!
                                 
                           Цветя!...

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??