31.08.2007 г., 17:36 ч.

Цветя 

  Поезия
587 0 0





                 Цветя!...Много цветя!
                    Красиви!
                       Нежни!
                          И крехки!
                             И топли!
                    Милион цветове!
                          Красота!
                   В безкрая на дните-
                                                      цветя!
                  Крехки,но силни!
                   Оцелели след вятър и бури!
                       И все по-красиви!
                           И силни!
                                 
                           Цветя!...

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??