30 oct 2018, 22:53

Цветята... 

  Poesía
308 0 0

Цветята са това, което краси земята.

Ароматът им е божествен, все едно е най - скъпият парфюм.

Цветовете им са така наситени, сякаш са докоснати от дъгата.

Хората изразяват и любовта... и мъката си с цветя.

Те приобщават всичко в едно.

© Поля Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??