28 ene 2014, 11:21

Цветът на очакването 

  Poesía » Otra
474 0 0

 

Лумна в пламък всяка моя дума,

въздишките ми станаха звезди,

сълзите светеща пътека образуваха,

за да те видя – щом се появиш!

 

Мислите – безкрило ято птици,

кръжаха бясно в моята глава

и вперили очакващи зеници,

кълняха се във звук от тишина!

 

Светът пъстрее променено,

вятър блъска смели дървеса,

очакването е така зелено,

приело цвят на пролетна трева!

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??