9 ago 2013, 23:27

Цял един живот 

  Poesía » Otra
483 0 0

Цял един живот

 

Цял един живот

изживян с болка, тъга и зов.

Надупчен от предателства,

грешки, прошки и грехове.

Едно сърце, кърпено,

пълно с любов.

До безумност.

До бездиханност...

Всичко за един цял живот,

изживян като битка

най-вече със себе си

в тихите кътчета

на една душа, светеща

от човещина и добрина.

 

Един мъж почти на 50,

раздаващ се и прощаващ.

Един цял живот

в една капнала сълза...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??