Цял един живот
Цял един живот
изживян с болка, тъга и зов.
Надупчен от предателства,
грешки, прошки и грехове.
Едно сърце, кърпено,
пълно с любов.
До безумност.
До бездиханност...
Всичко за един цял живот,
изживян като битка
най-вече със себе си
в тихите кътчета
на една душа, светеща
от човещина и добрина.
Един мъж почти на 50,
раздаващ се и прощаващ.
Един цял живот
в една капнала сълза...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Все права защищены