26 may 2007, 5:19

***** 

  Poesía
954 0 9
Устните ми изгори,
до мен се сгуши
и в душата си ме приюти.
Влюбен съм в теб и
отново аз съм в плен
в твоята тишина,
потопен в топлина.
Любима моя, разбери,
че животът е куп мечти.
Ти мечтаеш за едно,
аз мечтая си за друго -
накрая става чудо,
така че един без друг не можем.
Ах, животът е сложен.

© Кирил Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??