15 abr 2011, 16:35

Да бъда 

  Poesía » Otra
435 0 0

Искам да БЪДА.

Тук. И сега.

Даже искам да бъда

за малко сама.

 

Искам да знам

за какво да живея.

За вътрешен мир -

и за него копнея.

 

                                Фрази стандартни

                                 ми се въртят във главата.

                                 Всеки втори

                                 си я блъска в стената.

 

                                 Мойта е здрава,

                                 не се давам лесно.

                                 Навънка вали,

                                 време чудесно.

 

Искам да знам,

искам да мога.

Искам да имам

пряка връзка със Бога.

 

Искам себе си,

не фалшив дубликат.

Искам да искам,

а не на инат.

 

                                 Давам заглавия

                                 на изтъркани сцени.

                                 Уж сме добре,

                                 а пък само проблеми.

 

                                 Животът е песен,

                                 някакъв гуру твърди.

                                 И днес да грее,

                                 утре пак ще вали.

 

Искам да БЪДА,

чуваш ме, знам.

От себе си искам

всичко да дам.

 

Готова да вярвам,

готова да съм,

стоя до себе си

и гледам навън.

© Веселина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??