Не съм аз тази, дето
с горчиви думи всички хулят.
Горчиви ветрове я брулят.
Да бъда тази, дето
с любов изпълва ти сърцето.
Непредсказуема, чаровна, честна,
по всичко си личи - чудесна!
Помниш ли как вчера в мрака
горчиво ти за мене плака?
Сълзите ти изпивам със целувка.
Дарявам ти една милувка.
© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados