27 sept 2008, 21:29

Да бъда силна 

  Poesía » Filosófica
986 0 4

Да бъда силна

 

Как възможно е това,

когато плаче моята душа?

Късно става, а тя продължава

да плаче сама във нощта.

 

Как?! Това са глупости,

силата не може да бъде психическа.

Това са хорски лудости,

тя е само величина физическа.

 

Ще кажете - силни са тези,

които преодоляват нещата,

но те на своята сила

са платили цената.

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??